LeKin jäsenmaksu 2020: osa lähetetty sähköisesti, postilaatikkoon tulossa pian
SeuraJulkaistu: 04.04.2020 00.00

LeKin jäsenmaksu 2020: osa lähetetty sähköisesti, postilaatikkoon tulossa pian

Lempäälän Kisa ry:n jäsenille on lähetetty huhtikuun alussa sähköisesti 2020-2021 jäsenmaksun maksuohjeet. Sähköisesti jäsenmaksuohjeet on lähetetty niille, joilla on sähköpostiosoite seuran jäsenrekisterissä.

Niille, joilla ei ole sähköpostia jäsenrekisterissä, tullaan mahdollisimman nopeasti mahdollisuuksien mukaan toimittamaan paperinen jäsenmaksun ohjeistus.

Vaikka seuran liikuntatoiminta on vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi pysähdyksissä, jäsenkortti on voimassa vuoden 2021 kevääseen. Jäsenyys on nykytilanteessa hyvä tuen osoitus paikalliselle urheilulle, ja jäsenkortin etuja käyttämällä saa jäsenyyden hinnan pian takaisin.

LeKi ry:n jäsenedut löytyvät täältä: https://www.leki.fi/seura/18497/jasenedut

LeKi ry:n jäsenkortissa siirrytään sähköiseen jäsenkorttiin. Jäsenkortti toimii puhelinsovelluksen kautta. Sen vuoksi on luovuttu perhejäsenyydestä, sillä uusi sähköinen jäsenkortti on henkilökohtainen, jolloin jokaisen jäsenen tulee maksaa jäsenyys erikseen. Uusi sähköinen jäsenkortti on tarkoitus saada käyttöön kevään aikana, ja sen aktivoimisesta ohjeistetaan jäsenmaksun maksaneita jäseniä. Seuran vanhemmille jäsenille voidaan yhä toimittaa perinteinen jäsenkortti.