Näin saat LeKin uuden sähköisen jäsenkorttisi käyttöön
SeuraJulkaistu: 29.04.2020 00.00

Näin saat LeKin uuden sähköisen jäsenkorttisi käyttöön

Tässä nopea ohjeistus, kuinka uuden jäsenkortin saatte käyttöönne. Sähköinen jäsenkortti vaatii voimassa olevaa sähköpostiosoitetta seuran jäsenrekisterissä. Vappuviikolla otetaan yhteyttä jäsenmaksun maksaneisiin jäseniin, joilla sähköposti löytyy, ja lähetetään ohjeet ja kutsu kirjautumaan järjestelmään. Jos sinulla ei ole sähköpostia rekisterissä, laita viestiä osoitteeseen info@leki.fi, niin lisätään sinut sähköisen jäsenkortin piiriin.

Sähköinen jäsenkortti toimii vastaavasti kuin perinteinen jäsenkortti, eli todistuksena seuran jäsenyydestä jäsenetuja käyttäessänne. Sähköinen jäsenkortti on helppokäyttöinen ja monivuotinen, ja kulkee aina puhelimen mukana.

1. Jäsenkortti toimii kännykän kautta. Käytämme Jopox-kotisivuja, ja jäsenkortti löytyy Jopoxin sovelluksesta. Lataa kännykkäsi sovelluskaupasta Jopoxin sovellus, se löytyy hakusanalla Jopox.

2. Jäsenkorttia pääsee käyttämään, kun kirjautuu Jopoxin sovelluksessa Lempäälän Kisan sivulle. Jopoxin sovelluksesta valitaan oma seura eli LeKi. Sen jälkeen syötetään käyttäjätunnus ja salasana, ja jäsenkortti on saatavilla.

3. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja salasanan saa valita, kun kirjautuu ensimmäisen kerran. Ne jäsenet, jotka eivät ole vielä kirjautuneet LeKin Jopox-sivuille, saavat pian sähköpostiinsa kirjautumislinkin Jopoxin Pukukoppiin eli jäsensivuille. Sitä kautta pääsee aktivoimaan oman tunnuksensa. Ne jäsenet, jotka ovat jo kirjautuneet seuran Jopox-sivuille, jäsenkortti löytyy tutuilla tunnuksilla heti ilman uusia temppuja.

4. Kun olet päässyt kirjautumaan sisälle, löytyy jäsenkortti vasemmasta sivuvalikosta kännykästäsi. Kohdasta Jäsenkortti aukeaa voimassa oleva jäsenkorttisi. Jos olet useassa roolissa seurassa, tulee kaikista näkyviin oma jäsenkorttinsa.

Jos esimerkiksi vastaat huollettavasi asioista, ja hänen kohdalleen on jäsenrekisterissä merkitty sähköpostisi, mutta hänellä on oma sähköposti, voi tämän sähköpostin lähettää osoitteeseen info@leki.fi, niin päivitetään jäsenkortti oikealle sähköpostille.

Jos et onnistu sähköisen jäsenkortin käyttöönotossa, ota yhteyttä info@leki.fi.