Lempäälän kunnan tiloissa käynnistyy alakouluikäisten harrastustoiminta 22.2.2021 alkaen
21.2.2021 14:23 Uutiset / Seuran pääsivusto

Lempäälän kunnan tiloissa käynnistyy alakouluikäisten harrastustoiminta 22.2.2021 alkaen


Lempäälän kunnan toimenpiteet koronan leviämisen ehkäisemiseksi jatkuvat. Lempäälässä jatketaan kunnan julkisten tilojen rajoitteita 1.3.2021 saakka Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti ja noudattaen aluehallintoviraston kokoontumisrajoituksia.

Lempäälän kunnan omistamilla ja hallinnoimilla nuorisotiloilla, kuntosaleilla ja saunoilla ei käynnistetä toimintaa ajalla 9.2.-1.3.2021. Jatkon osalta tilanne arvioidaan myöhemmin.

Alle 12 vuotiaiden (alakouluikäisten) harrastustoiminta vapautetaan 10 henkilön ryhmäkokosuosituksesta.

Alle 12-vuotiaille järjestetyt kilpailut ja ottelut ovat sallittuja ilman AVIn rajoituksen mukaista yli kymmenen hengen yleisöä 22.2.2021 alkaen,

Yli 12-vuotiaiden lasten ja nuorten kilpailu- ja ottelutapahtumat kuntien sisäliikuntatiloissa (ml. jäähallit) on toistaiseksi kielletty.

Ulkotiloissa voidaan järjestää yli 12-vuotiaiden lasten ja nuorten kilpailu- ja ottelutapahtumia, kun turvallisuussuunnitelma on tehty. Kilpailu- ja ottelutoiminnassa ei voi olla yli 10 henkilön yleisöä AVIn kokoontumisrajoituksen vuoksi sisällä eikä ulkona.

AVI:n rajoitusten mukaisesti kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle.

Lisätietoa kunnan rajoitteista tästä linkistä


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat