Otathan kätevän mobiilijäsenkortin aktiiviseen käyttöön!
SeuraJulkaistu: 06.06.2021 00.00

Otathan kätevän mobiilijäsenkortin aktiiviseen käyttöön!

Kaikki jäsenet joilla on tiedossamme oleva sähköpostiosoite sekä käytössään ns. alypuhelin, voivat halutessaan käyttää Lekin
sähköistä mobiilijäsenkorttia.

Tässä viestissä on ohjeet mobiilijäsenkortin lataamiseksi matkapuhelimeen. Jos huollettavallasi ei ole omaa soveltuvaa matkapuhelinta, voit halutessasi ladata mobiilijäsenkortin omaan puhelimeesi.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja jäsenille voi tarkastella yhdistyksen kotisivuilta https://www.leki.fi/seura/18497/jasenedut.Näin saat LeKin sähköisen jäsenkorttisi käyttöön:

Tässä nopea ohjeistus, kuinka mobiilijäsenkortti saadaan käyttöön. Sähköinen jäsenkortti vaatii voimassa olevaa sähköpostiosoitetta seuran jäsenrekisterissä. Sähköinen jäsenkortti toimii vastaavasti kuin perinteinen jäsenkortti, eli todistuksena seuran jäsenyydestä jäsenetuja käyttäessänne. Sähköinen jäsenkortti on helppokäyttöinen ja monivuotinen, ja kulkee aina puhelimen mukana.


1. Jäsenkortti toimii kännykän kautta. Käytämme Jopox-kotisivuja, ja jäsenkortti löytyy Jopoxin sovelluksesta. Lataa kännykkäsi sovelluskaupasta Jopoxin sovellus, se löytyy hakusanalla Jopox.

2. Olet saanut sähköpostiisi kirjautumislinkin Jopoxin Pukukoppiin eli jäsensivuille. Sitä kautta pääsee aktivoimaan oman tunnuksensa. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja salasanan saa valita, kun kirjautuu ensimmäisen kerran. Jos et vielä ole saanut kutsua sähköpostiisi, otathan yhteyttä leki@leki.fi.

3. Jäsenkorttia pääsee käyttämään, kun kirjautuu Jopoxin sovelluksessa Lempäälän Kisan sivulle. Jopoxin sovelluksesta valitaan oma seura eli LeKi. Sen jälkeen syötetään käyttäjätunnus ja salasana, ja jäsenkortti on saatavilla.

4. Kun olet päässyt kirjautumaan sisälle, löytyy jäsenkortti vasemmasta sivuvalikosta kännykästäsi. Kohdasta Jäsenkortti aukeaa voimassa oleva jäsenkorttisi. Jos olet useassa roolissa seurassa, tulee kaikista näkyviin oma jäsenkorttinsa.


Jos esimerkiksi vastaat huollettavasi asioista, ja hänen kohdalleen on jäsenrekisterissä merkitty sähköpostisi, mutta hänellä on oma sähköposti, voi tämän sähköpostin lähettää osoitteeseen leki@leki.fi, niin päivitetään jäsenkortti oikealle sähköpostille.

Jos et onnistu sähköisen jäsenkortin käyttöönotossa, otathan yhteyttä leki@leki.fi.


Ystävällisin terveisin

Lempäälän Kisa ry:n toimisto