Vielä ehdit kesän 2019 huimalle Liikuntaleirille!
14.2.2019 14:15 Uutiset / Seuran pääsivusto

Ilmoittaudu kesän 2019 Liikuntaleirille!

Huikea joukko on jo ilmoittautunut Lempäälän Kisan huimalle Liikuntaleirille kesäksi 2019! Vielä ehdit ilmoittautua mukaan. Leiri pidetään Hakkarin alueella koulujen ensimmäisellä kesälomaviikolla 3.-7. kesäkuuta Leiripäivät ovat klo 9-17. Leiri tarkoitettu alakouluikäisille lapsille.

ILMOITTAUDU LEIRILLE TÄÄLTÄ

Leirillä on luvassa erilaisia lajeja, leikkejä, pelejä ja monipuolista tekemistä. Tärkeintä on hyvä mieli, liikkumisen tuoma ilo ja kaverit. Rentoa leirielämää osaavien ohjaajien valvoessa ja neuvoessa.

Leirillä on muun muassa teemapäivä erilaisten liikunta- ja tehtävärastien parissa, rantapäivä Lempäälän uimalassa, lajipäivä jossa eri urheilulajeja ja Ideapark-päivä, jolloin olemme Ideapark Sportissa ja Zones by Särkänniemi -sisähuvipuistossa. Lajeina leirillä on muun muassa pesäpallo, jalkapallo, suunnistus, voimistelu, lentopallo, koripallo, tennis, salibandy ja monia muita. Myös hieman erikoisempia lajeja on tarkoitus kokeilla mahdollisuuksien mukaan.

Mahdollisuus on myös yöleiriin, joka toteutuu kymmenellä yöpyjällä. Yöleiriläisille on päivällinen, iltapala, aamupala, iltaisin ohjattua toimintaa ja majoitus Hakkarin Viipale-koululla.

Päiväleirin hinta on 160 €, yöieirin hinta puolestaan 230 €. Päiväleiriläisillä on myös mahdollisuus aamupalaan joka aamu (ei maanantai) klo. 8 alkaen 25 € hinnalla.

Katso tarkempi esittely ja viime vuoden leirivideo Liikuntaleiri-sivulta

Lähde siis mukaan kesän upeimmalle leirille Hakkarin upeisiin maisemiin ja olosuhteisiin.

Vuoden 2018 upea leirivideo   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat