LeKi:n hiihtäjät puskivat Kaupissa
HiihtoJulkaistu: 11.01.2019 00.00

Tampereen Kaupissa hiihdettiin kilpaa viikonvaihde hieman tavanomaista pidemmillä matkoilla. Latuna oli kahden kilometrin tykkilumikieppi joten hiihtäjät saivat olla tarkkana kierroslaskennassaan.

Tampereen Yrityksen Talvikisat hiihdettiin lauantaina perinteisellä ja sunnuntaina vapaalla. Osallistujia oli kymmenistä seuroista. Esimerkiksi 8 -vuotiaita oli kymmenen ja kaikki eri seurasta noin Pieksämäen, Asikkalan ja Rauman kolmiosta.

LeKi -läisistä parhaiten eli ykköseksi sijoittui sunnuntaina vapaan kisassa sarjan M40 Arto Hakala. Seurakaveri Esa Seppä oli tässä 20 kilometrin vedätyksessä 5. Naisten 14 kilometrilläSanni Alatalo oli toinen.

Nuorisosta parasta lekiläisvauhtia esitti sunnuntaina M16:n Atte Urvanta matkana 10 kilometriä. Säijäläinen oli komeasti kolmas. Startanneita oli 24 ja taso kova.

Myös N14 sarjan 8 kilometrille oli kerääntynyt runsaasti Hopeasompa -menestyneitä. Startanneita oli 32 joten siinäkin valossa Ella Noora Haapalehdon (5.) ja Oona Kaikkosen (9.) sijoitukset olivat erinomaisia. Ella Noora hiihti hienosti myös lauantaina: neljäs 4 kilometriä pertsalla. Vanhempi junnu Eetu Tolvanen sarjassa M20 oli seitsemäs 10 kilometrin perinteisen lauantaikisassa. Hiihto oli parempi kuin sijoitus. Hyville sijoille hiihtivät myös nuoremmat junnut. Esimerkiksi 8 -vuotiaissa Aino Väänänen oli 7. ja Aleksi Kivistö 4. samoin kuin Aada Ylilehto sarjassa N10.

Ensi viikon tiistaina eli 15.1. hiihdetään Hakkarissa piirikunnalliset kilpailut vapaalla.